HOgyan nasizz jól?
Először is szuper receptjeink vannak, ha nem akarsz kísérletezni, ezen az oldalon megtalálod az egyik kedvenc receptemet. <3
Nézzünk meg néhány elvet, aminek a mentén bűntudat nélkül nasizhatsz!
1. A csokoládé nem feltétlenül egy csaló étel!
Kézműves csokoládék között találhatsz olyat, aminek magas a kakaótartalma, mégsem keserű. Ezek sajnos nem tartoznak a legolcsóbb termékek közé, de igazán izgalmas és élvezetes kombinációkra, ízekre akadhatsz, amit bátran élvezhetsz!
2. Egy trükk: a csokoládét felhígíthatjuk például vajjal, vagy kakaóvajjal, így több zsírt viszel be a szervezetedbe, de nem viszel be cukrot vagy szénhidrátot, így is csökkentheted a keserűcsoki keserűségét. A videóban egy érdekes tippet is adok, hogyan lehet még keserűséget csökkenteni egy nem várt módon. 🙂
Kísérletezhetsz kész magvajakkal, például mandulavajjal, földimogyoróvajjal, és akár nutellához hasonló csokikrémet is készíthetsz.
3. A harmadik, hogy cukoralternatívákat is kereshetsz, pl.
- az allulóz tud karamellizálódni, ami nagyon jól jön édességek készítéséhez,
- a monk fruit ízét nagyon szeretem,
- a xilit és eritrit kombinációja is jól működhet,
- és a sztívia is lehet egy abszolút jó alternatíva.
Alacsony cukortartalmú, például bogyós gyümölcsökkel és egy kis joghurttal fagyit is készíthetsz. 🙂
Ugye látod, hogy nem kell lemondanod az édes ízről, sokkal fontosabb, hogy minőségi alapanyagokból, cukor kihagyásával készítsd el a nasikat.

Mai videó: Hogyan nasizz jól?
Kattints a bal oldali négyzetbe
6. napi receptek







Mit mondanak a kollagénünkről, akik már kipróbálták?

A világ egyik legjobb kollagénjét raktuk össze neked - ismerd meg!
Ha a kollagénünket kombinálod azokkal a receptekkel és praktikákkal, amiket megismertél a kihívás 14 napja során, a változás, amit hetek alatt tapasztalni fogsz, önmagáért beszél majd. Egy próbát megér, nem? 🙂