Select Page

Online mesterkurzusok, bónusz anyagok, kérdések és válaszok

Görgess lejjebb és nézd meg a kihívás ideje alatt ingyen
Szeretném kipróbálni a Zsac Kollagén fehérjét

6. Részleges Böjt Online találkozó - kattints a lenti videó képére és elindul a lejátszás

5. Részleges Böjt Online találkozó - kattins a lenti videó képére és elindul a lejátszás

4. Részleges Böjt Online találkozó - kattins a lenti videó képére és elindul a lejátszás

Az eddigi találkozók videófelvétele (kattints rá és elindul a lejátszás)

1. Részleges böjt találkozó: 

2. Részleges böjt találkozó:

3. Részleges böjt találkozó: 

3. Részleges Böjt Online találkozó (zoom) csak hang. Kattints a lenti nagy piros gombra (a bal felső sarokban) és elindul a lejátszás

2. Részleges Böjt Online találkozó (zoom) csak hang. Kattints a lenti nagy piros gombra (a bal felső sarokban) és elindul a lejátszás

1. Részleges Böjt Online találkozó (zoom) csak hang. Kattints a lenti nagy piros gombra (a bal felső sarokban) és elindul a lejátszás

A mérleg csal - így mérd a zsírveszteségedet bonyolult gépek nélkül, gyorsan - KATTINTS A LENTI KÉPRE, ÉS ELINDUL A VIDEÓ. Kollár Kata, www.harcoskepzo.hu

Gyakran feltett kérdések

1.) Miből van a kollagén fehérje? Vegán?

Marhából, tehát nem vegán. 

2.) Hogyan kell használni? Csak beleöntöm a kávémba és kész?

Igen, pontosan: csak beleöntöd a kávédba és kész. Ha nagyon haladó vagy, akkor egy turmixxal is elkeverheted – különösen ha követed a Tökéletes Reggeli Ital (golyóálló kávé) receptjét, és vajat is teszel bele. Csak ne turmixold sokáig, elég, ha a végén kerül a turmixba. 

3.) Kell szünetet tartani a szedésben?

A kollagén egy tápanyag, ezért nem kell szünetet tartani a szedésben. Rendkívül biztonságos anyag – ha egy nap duplát szedsz be, akkor sem lesz semmi baj, és ha egy nap véletlenül kimarad, akkor sem lesz semmi baj. Nyilván ne fogyassz el egy havi adagot egyben. 

1.) Hogyan hat ez a gyógyszeremre?

Többen vannak, akik különböző gyógyszerek fogyasztása mellett szedik gond nélkül, de ők is konzultáltak az orvosukkal erről, tedd kérlek te is ezt: konzultálj az orvosoddal. 

Mi történik az után, hogy megrendeltem?

Egy GLS futár fogja vinni hozzád a csomagot (ezért kérünk telefonszámot) az általad megadott címre. Ha éppen akkor nem jó, akkor semmi baj, tudsz nekik szólni, amikor hív, (vagy e-mailben), hogy mikor lenne neked jó. A futárnak tudsz készpénzzel, vagy érintésmentesen kártyával is fizetni. 

Kötelező részleges böjtölni a kollagén fehérjével?

A részleges böjt szerintem egy csoda, mert ez egy olyan befektetés az egészségedbe, ami úgy hoz hasznot, hogy szószerint semmit nem csinálsz. De nem kötelező a részleges böjt, ha mindent úgy csinálsz mint eddig, akkor is fogsz eredményt elérni ha fogyasztasz másfél zacskó (30 gramm) kollagént, felkeléstől számított 30 percen belül. A részleges böjt egy opcionális turbó. 

Kötelező részleges böjtölni a kollagén fehérjével?

A részleges böjt szerintem egy csoda, mert ez egy olyan befektetés az egészségedbe, ami úgy hoz hasznot, hogy szószerint semmit nem csinálsz. De nem kötelező a részleges böjt, ha mindent úgy csinálsz mint eddig, akkor is fogsz eredményt elérni ha fogyasztasz másfél zacskó (30 gramm) kollagént, felkeléstől számított 30 percen belül. A részleges böjt egy opcionális turbó. 

Nincs itt a kérdésed?

Írj nekünk a kollagenfeherje@gmail.com email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

Próbáld ki te is! Ha neked könyebb, írj nekünk egy e-mailt a kollagenfeherje@gmail.com e-mail címre, hogy "kollagént szeretnék" és máris segítünk!

Ki az a Zsac?

Azt éreztem, hogy egy zseni vagyok – de csak néha. Az idő nagy részében szenvedtem magamtól. Emlékszem, amikor a kampány időszakban kinéztem az ablakomon. Annyira nem volt agyam, hogy szakaszosan szálltak a hópelyhek a szemem előtt. Mintha így spórolt volna. az agyam energiát.

Megpróbáltam újra ránézni a gépemre, egy ügyfelemnek volt ott egy kérdése. Egy nem is túl bonyolult kérdése. Tudtam, hogy tudom a választ. De egyszerűen nem tudtam megtalálni az agyamban azt a zugot, ahol a válasz rejtőzhet. Hiába kérdezték ezt tőlem aznap már százszor (vagy lehet éppen ezért) előkutatni ezt az eméket olyan volt, mint egy idegen padlásán kutakodni. Inkább úgy döntöttem, iszom egy kávét. Megfogtam a nescafe-s üveget, és akkor jöttem rá, hogy üres. “De hát ma bontottam fel!” futott át az agyamon. Megittam volna egy nap egy egész üveg kávét? De még mindig ugyanilyen zokni vagyok, pedig le se ment a nap? Hiába a kávé, mégis minden egyes percet csak egyre nagyobb fogcsikorgatással bírok ki? Ez volt a nap, amikor rájöttem, hogy “valami baj van velem”.

Azóta sikerült visszakapcsolnom az agyam. Azóta írtam t9bb könyvet, az egyiket az én nevemben, magamról. (A hangoskönyvet szeretném is neked odaadni ajándékba, hogy jobban megismerhessük egymást). Létrehoztam a Biohack Mastermindot, és felfuttattam a vállalkozásom, annyira, hogy most a Karib Tenger írhatok neked. De, ami a legfontosabb – eltűnt az életemből az állandó szenvedés, hogy szednem kell a lábam, csak azért, hogy tudjam tartani a tempót. Az agyam ott van, amikor számítanom kell rá, és nem rettegek többé attól, hogy nem jut eszembe a válasz. Ebben a kihívásban szeretném megmutatni ennek az egyik legfontosabb lépését.