Hogyan érd el mindössze 90 nap alatt,

hogy úgy érezd magad a bőrödben, mintha kicseréltek volna,

anélkül, hogy fel kellene forgatnod az egész életed?

Ne vágj bele egyedül az életmódváltásba, velünk sokkal könnyebb! Most egy szuper programot indítunk, amivel segítünk, hogy apró, de látványos eredményt hozó lépésekkel egészen másképp érezd magad a bőrödben, és elérd, amire a legjobban vágysz. 

A megoldás a 3 hónapos Biohack Életmódváltó Program, amit:

💚 személyesen rád szabunk,

💚 a te célodhoz igazítunk,

💚 és közösen elérjük, hogy könnyedén válts életmódot, miközben egészségesekkel helyettesíted a korábbi rossz szokásaidat.

  A 3 hónapos Biohack Életmódváltó Program a legjobb választás: velünk végre tényleg életmódot válthatsz!

Ha nincs időd és energiád arra, hogy felforgasd az egész életed és mindent nulláról építs újra, mégis vágysz a változásra.

Ha olyan egészségügyi problémával küzdesz, ami égetővé tette az életmódváltást, de egyedül eddig nem boldogultál.

Ha tartós változást akarsz elérni, de lépésről lépésre haladnál, egy támogató közösségben, megerőltetés nélkül.

3 hónapos program érted

személyesen rád szabva

tartós változással

folyamatos támogatással

A megoldás a könnyed életmódváltáshoz:

Biohack Életmódváltó Program

A Biohack Életmódváltó Program egy 90 napos program, amely során kifejezetten rád és a problémádra szabott segítséget kapsz.

Minden héten, folyamatosan azon fogunk dolgozni együtt, hogy az életed gyökeres felforgatása és időrabló technikák nélkül kialakítsuk az új, egészségesebb és energikusabb éned.

A csapatommal pontosan tudjuk, mik azok a jó szokások, amiket szinte észrevétlenül lehet beépíteni a napjaidba, mégis elképesztő változást hoznak.

Ezzel a programmal végre megszabadulhatsz az energiahiánytól és a gyötrő lelkiismeret furdalástól, mert végre teszel magadért, lesz energiád és tartós változást érhetsz el, hogy úgy érezd magad a bőrödben, ahogy mindig is akartad!

FONTOS: Ez a program nem egyszerűen egy csoportos online képzés. A Biohack Életmódváltó Program egy Család. Segítünk téged hétről hétre, személyesen rád szabjuk a programot, és támogató közösségben leszel 3 hónapig!

Maximum 60 főt várunk a programba, és nagyon alaposan megválogatjuk, hogy kit engedünk be ebbe a zárt közösségbe. Ez garantálja, hogy 3 hónapon keresztül valóban páratlan támogatást fogsz megtapasztalni, olyan emberek között, akik pont azt szeretnék elérni, amit te is, és hasonló problémákkal küzdenek, mint te magad.

Már számtalanszor nekifutottál az életmódváltásnak, de soha nem sikerült tartós eredményt elérned?

Nem a te hibád!

Az, hogy tudsz-e életmódot váltani, és az eredménye tartós lesz-e, nem csak akaraterő kérdése.

Lehet, hogy nem volt meg az életmódváltáshoz szükséges energiád.

Nem voltak a kezedben konkrét eszközök, hogy meg tudd lépni a változást.

Talán nem tudtad, mit is kellene pontosan csinálnod.

Nem is igazán tudtad, milyen új szokásokat kellene kialakítanod, azt pedig pláne nem, hogy mégis ezt HOGYAN csináld.

Nem ismerted fel, mik azok a szokásaid, amik valójában hátráltatják azt, hogy végre egészségesen élj.

Talán nem volt senki, aki támogatott ezen az úton…

Ugye már te is látod, milyen sok banánhéjon csúszhattál el eddig. Nem csoda, hogy az életed, a mindennapjaid nem úgy alakultak, ahogy valójában szeretnéd. Még ha a szándék meg is van, olyan könnyű a mókuskerékben elhanyagolni az életmódváltást, elhanyagolni magadat!

Ha eddig mindig belebuktál a változásba, akkor most végre megkaphatod azt a segítséget, amivel sikerülni fog! Együtt megtaláljuk azokat az apró jó szokásokat, amiket minimális erőfeszítéssel be tudsz építeni az életedbe, a hatásuk mégis elképesztő lesz. 

90 nap alatt megváltoznak a mindennapjaid, új emberként fogsz felkelni, energikusan nyomod végig a napot, miközben büszke lehetsz magadra, mert az egészségedet támogató szokásokat könnyedén, rutinszerűen csinálod. 

Jól hangzik?

  Hogy néz ki a Biohack Életmódváltó Program a gyakorlatban?

Ha belevágsz a programba, rendszeresen, minden héten egyszer találkozni fogunk az online térben kb. 1,5-2 órára.

Tanítás, eszközök és működő biohack trükkök

Ezeken az alkalmakon átadom neked azokat az eszközöket, azt a tudást, amivel valóban képes leszel végre új pályára állítani az életmódváltásod, hiszen rengeteg hasznos tudással és letesztelt,  működő trükkel leszel gazdagabb. (Ezekkel az apró, erőfeszítésmentes trükkökkel érjük el azt, hogy a végén igazi változást érezz, meghackeljük a szervezeted. 🙂 )

Személyesen NEKED kifejlesztett receptek

Komolyan gondolom, hogy ez nem egy tucat program, hanem személyesen rád szabott, 90 napos életmódváltás lesz. Ezért konzultálunk az élelmiszeripai mérnök csapatommal, hogy a te céljaidhoz és étrendi megkötéseidhez egyedi recepteket fejlesszünk neked. Ilyet máshol nem kapsz, ugye? 😉

Meghívott vendégek értékes tudással

Lesznek meghívott vendégeink néhány alkalomra, akiktől tanulhatsz, sőt mindenféle tabu nélkül kérdezhetsz is.
Lesz, akiket ismerni fogsz közülük, és lesznek olyanok is, akik a saját területükön ászok.

Közös gyakorlatok és feladatok a haladásért

A közös találkozókon közösen gyakorlatokat is végzünk, illetve feladatokat is kapsz, hogy hétről hétre megtapasztald a haladást. Nem egyszerre akarunk mindent felforgatni, abba garantáltan beletörne a bicskád, hanem épp olyan tempóban haladunk, amivel érezni fogod a változást, de még nem megterhelő beépíteni az életedbe a feladatokat, gyakorlatokat.

Minden alkalom visszanézhető és 5 perc alatt átrágható összefoglalókat készítünk

Tudjuk, hogy nem vagy időmilliomos, éppen ezért a Biohack Életmódváltó Programban mindenről készül felvétel, amit bármikor és bármeddig! vissza tudsz nézni. Ráadásul gyorsan áttekinthető összefoglalókat is kapsz, amiket magad mellé tehetsz emlékeztetőként.

Közvetlen kérdezési lehetőség tőlem a havi konzultáción

Annyira szívügyem ez a program, hogy még azt is vállalom, hogy a 90 nap során havi konzultációkat tartok, amikor közvetlenül kérdezhetsz tőlem. Ha elakadsz, segítek, motivállak és bármit elmagyarázok újra, ha szükséges.

Digitális kütyü kalauz

A program során közösen átvesszük azokat az eszközöket, amik segíthetnek mérhetővé tenni a változást, az életmódváltásod eredményeit. Ha magad látod a számszerűsíthető eredményeket, akkor még motiváltabb leszel és még messzebbre juthatsz. Természetesen beszerezni semmit nem kötelező, de tudni fogod, hogy milyen kütyüt hívhatsz segítségül, ha akarsz.

Diplomás életmódváltó leszel 🙂

A program végén egy vizsga is lesz, amit ha sikeresen teljesítesz – és ebben biztos vagyok – akkor kapsz egy Diplomát, amire büszke lehetsz, ami mindig emlékeztetni fog téged arra, mit értél el.

Milyen témákon fogunk dolgozni a 90 nap során?

90 nap nem kevés idő, így lesz lehetőségünk arra, hogy mélyebbre menjünk az életmódváltásban, és helyre tegyük azokat a dolgokat, amiken a legtöbben elcsúsznak.

A programban 3 fő témával fogunk foglalkozni a 3 hónap során:

Sejt szintű energia – mi a kulcsa annak, hogy a sejtjeink hatekonyabbak legyenek?

✅ Oxigén – hogyan vegyük rá a testünket, hogy több oxigént tudjon használni és ezáltal minden folyamat hatékonyabb legyen?

Kriptonit – mi az, ami tönkreteszi a teljesítményed, és észre sem veszed? Nem, nem az, hogy mit eszel…

Természetesen a program során egyedi étrenddel is segítünk téged az életmódváltásban!

Íme egy kis betekintés arról, mivel fogunk még foglalkozni a közös utunkon:

 • Hogyan érd el, hogy jobban aludj, mint bármikor eddig?
 • Hogyan győzd le az édesség utáni vágyat egészséges snack-ekkel?
 • Hogyan tudod fokozni az életmódváltásod eredményességét?

Vajon nálad is működik majd a program, tudunk eredményeket elérni?

Megértem, ha szkeptikus vagy, hiszen az életmódváltás és az új szokások kialakítása nem könnyű menet. De ez most egészen más lesz, mintha egyedül szenvednél. 

Ez már nem az első alkalom, hogy útjára indítjuk a Biohack Életmódváltó Program programot, és eddig nagyon pozitívak voltak a tapasztalataink. 

Több, mint 50 résztvevőnk között volt több gyermekes édesanya és elfoglalt vállalkozó is, de még a legnehezebb élethelyzetekben és a legkülönfélébb korosztályokban is nagy változást tudtunk közösen elérni. 

    Milyen bónuszokat kapsz a Biohack Életmódváltó Programhoz?

  A 90 napos program a rendszeres találkozókkal már önmagában is óriási érték, de ezen felül még extra ajándékokat is kapsz!

  Bűntudatmentes édességek

  Tudom jól, hogy az egyik leggyakoribb panasz az életmódváltással kapcsolatban, hogy nem szeretnék lemondani a finomságokról. A mi programunkkal nem is kell, ugyanis bónuszként olyan receptgyűjteményt kapsz, ami tele van egészséges, bűntudatmentes édességekkel. Élvezheted a finomságokat, miközben mégsem rúgod fel az életmódváltásod, Jól hangzik, ugye?

  ÉRTÉKE: 19.900 Ft

  2 főre szóló belépőt kapsz 3 online tréningre

  Ez legyen meglepetés, de elmélyülünk egy-egy fontos témában, interaktív módon.

  ÉRTÉKE: 70.000 Ft

  Több, mint 50 ezer forintnyi könyv – dedikálva, és házhoz szállítva Hozzád

  Vezetek egy könyvkiadót, és a kedvenc könyveimből küldök Neked egy válogatást. Így tudom garantálni, hogy egy nyelvet beszélünk, illetve maximalizálni tudjam az együtt töltött idő hatékonyságát.

  ÉRTÉKE: 49.990 Ft

  50 ezer forintnyi hangoskönyv

  Hogyha nem érsz rá olvasni, akkor vezetés, takarítás, edzés közben is magadba szívhatod az információt.

  ÉRTÉKE: 49.990 Ft

  A Biohack Életmódváltó Program NEM VALÓ MINDENKINEK!

  Ebben a programban valóban egy egymást segítő családot szeretnénk kialakítani, ezért nem engedünk be bárkit a jelentkezők közül.

  Nem ideális neked a program, ha:

  • nem vagy hajlandó semennyi időt és energiát áldozni magadra,
  • csodamódszereket keresel, amikhez te magad egyáltalán nem kellesz,
  • egyáltalán nem akarsz főzni, kipróbálni új recepteket,
  • minden egyes forint fáj, amit ki kell adnod az új, energikusabb és egészségesebb énedre,

  akkor NEM tudunk segíteni neked.

  Neked való a program, ha:

  • nyitott vagy a változásra,
  • kész vagy rá, hogy cselekedj,
  • nem ítélkezel mások felett,
  • szívesen megosztod a saját tapasztalataidat,
  • hajlandó vagy elköteleződni a saját egészséged mellett,

  akkor jelentkezz, szeretettel várunk!

  Mennyibe kerül a Biohack Életmódváltó Program?

  Hogyan csatlakozhatsz a Biohack Életmódváltó Programhoz?

  eet et Először is arra kérlek, tölts ki egy jelentkezési lapot. Nem szokványos nevet és elérhetőséget bekérő folyamatról van szó, hanem egy hosszabb, több kérdésből álló kérdőívről. 

  Erre azért van szükség, hogy lássuk, valóban elkötelezetten keresed a megoldást, kicsit jobban megismerjünk téged és el tudjuk dönteni, neked való-e a Biohack Életmódváltó Program, tényleg tudunk-e segíteni. 

  A jelentkezésedet a kerdes@kollagenfeherje.hu címre kell beküldened, ezt követően számíthatsz arra, hogy a csapatunkból egyik kollégánk megkeres, informál arról, hogy neked való-e a program, és ha igen, akkor pontosítja veled a jelentkezés részleteit. 

  Válaszolj a kérdésekre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

  Kérlek írd meg a válaszaidat ezekre a kérdésekre és küldd el nekünk a kerdes@kollagenfeherje.hu email címre!
  Mi az e-mail címed? (lehetőleg @gmail.com email)
  Mi a keresztneved? Hogy szólíthatunk?
  Mi a vezetékneved?
  Mi a telefonszámod?
  1.) Te egy olyan ember vagy, aki kihívásoknál nem könnyen adja fel, hanem végig viszi, amit szeretne?
  2.) Mi a legfontosabb célod azzal, hogy résztveszel egy ilyen programon?
  3.) Mi a legnagyobb jelenlegi kihívásod az életedben?
  4.) Elhiszed magadról, hogy el tudod érni az álmaidat?
  5.) Mit bántál meg az elmúlt 12 hónapban?
  6.) Mi a legfontosabb vágyad a következő 12 hónapra?
  7.) Milyen iparágban, területen tevékenykedsz, vagy tevékenykedik a céged?
  Van-e hozzám bármilyen kérdésed?

  Mit kérdeztetek eddig a programról?

  Kinek szól a Biohack Életmódváltó Program?

  A Biohack Életmódváltó Program azoknak szól, akik szeretnék a jó szokásokat bevezetni az életükbe úgy, hogy észre sem veszik. 

  Miben lesz más az életem a program végére?

  Az életed részévé fog válni az a könnyű állapot, amikor a lehető legjobb dolgok történnek. 

  Mit tartalmaz a 3 hónapos program?

  A teljesség igénye nélkül, tartalmaz rendszeres online találkozókat, ahol sorra vesszük a csapatot akadályozó legnagyobb akadályokat, és megtaláljuk hozzájuk a kiutat. Lesznek tanítások, gyakorlatok, nagy nevek. Lesznek hosszabb találkozók – egész napos tréningere két jegy. Kérdezhetsz tőlem. Előválogatott közösség. Egyénre szabott étkezési és edzésterv, a te céljaidnak megfelelően. Benne van több, mint 50 ezer forintnyi nyomtatott könyv és kb. 50 ezer forintnyi hangoskönyv. Illetve olyan meglepetések, amikről nem beszélhetek. 

  Hogyan tudok fizetni?

  Ezeket a részleteket a válogatási folyamat végén el fogjuk mondani, ha bebizonyosodik, hogy beleillessz a családba.

  Mi történik, ha nem vagyok elégedett?

  Szólsz Zsacnak, és visszakapod a pénzed. Az addig megkapott könyveket és egyéb ajándékokat megtarthatod.

   

  Bármikor csatlakozhatok?

  Nem, menet közben már nem lehet becsatlakozni.

  Nem szeretek szerepelni, akkor is nekem való?
  Senkit nem kényszerítek semmire, amit nem szeretne megtenni. Nyilván, ha pl. a videós tréningeken élőben vagy ott, és elvégzed a csoporttal a gyakorlatokat, és kérdezel Zsactól élőben, akkor többet kaphatsz a programból – de ha számodra ez kényelmetlen, akkor passzívabb módon, felvételről követve az eseményeket is részt tudsz venni a programban. Semmi nem kötelező.
  Nincs itt a kérdésed?

  Írj nekünk a kerdes@kollagenfeherj.hu email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

  Ha bármiben segíthetünk, írj a kerdes@kollagenfeherje.hu email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

  Általános Szerződési Feltételek

  Adatvédelmi tájékoztató