Üdvözöllek a 7 napos kihívás oldalán!

.

Csatlakozz nők ezreihez, és válj Te is az időszakos böjttel

vékonyabbá, tónusosabbá, könnyebbé, magabiztosabbá, energikusabbá

egy rugalmas és életszerű tervvel a saját otthonodban!

HOGYAN MŰKÖDIK A KIHÍVÁS?

Rendszeres időszakos böjt könnyen és egyszerűen!

1. LÉPÉS: IRATKOZZ FEL!

Az böjtnaptárért, a napi e-mailekért, és folyamatos motivációért. Illetve a kihívás kezdete előtt már elkezdünk együtt készülni…

2. LÉPÉS: LÉPJ BE A FACEBOOK CSOPORTBA

Itt tudsz inspirációt kapni, másoktól, amikor nehezebben megy – vagy éppen adni, a példáddal. Elképesztően jó fej a társaság…

3. LÉPÉS: KERESD MEG A BÖJT BARÁTOD!

Keresd meg az “Itt keresd a böjt barátod” postot a facebook csoportban, és neki írj, ha elkezdted a böjtet, és ha befejezted, illetve ha nehézséged volt, hogyan oldottad meg. 

+1 LÉPÉS: JELENTKEZZ BE NÁLAM ÉS A TÖBBIEKNEK

Arra bíztatlak, hogy jelentkezz be Nálam és a kihívás többi résztvevőjének is MINDEN nap, amikor kész vagy – Facebookon.

Így látom, hogy tényleg tornáztok, plusz Ti is találkozhattok egymással, motiválhatjátok egymást… El sem hiszed, hogy mennyire segít majd rajta maradni az úton, he nem egyedül csinálod!

.

ISMERD MEG A BÖJT OKTATÓDAT

“Nem baj, ha abbahagyod, csak utána mindig kezd újra!”

Szücs Zsolt, (barátainak csak Zsac) böjt oktató és az Inner Beauty közösség alapítója. Célja, hogy segítsen egy könnyebb, stresszmentesebb, egészségesebb és megbánás nélküli életet kialakítani. A mai versenyorientált fitness világgal szemben egy olyan irányt mutat az életmódváltásban, ami hosszútávon is tartható, eredményes, de nem vesz el rengeteg időt és energiát.

Hisz abban, hogy a kis lépések vezetnek a nagy eredményekhez, hogy sose máshoz hasonlítsuk magunkat, hanem csak a korábbi önmagunkhoz, és hogy nem kell tökéletesnek lennünk semmiben. Programjai segítenek a nőknek erősebbé, karcsúbbá és hajlékonyabbá; magabiztossá és nyugodtabbá válni.

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM – kattints a kérdésre és lenyílik a válasz!

De ha mégis van, amire nem találod a választ, írj Nekem a kerdes@kollagenfeherje.hu e-mail címre!

"A részleges böjt azt jelenti, hogy kevesebbet kell egyek?"

Nem. Sosem fogjuk kérni, hogy kevesbbet egyél. Annyi az egész, hogy kihagyod a reggelit, aztán ebédre bepótolod. Az idő a kevesebb, nem a mennyiség. 

“Gyógyszert szedek, akkor is böjtölhetek?”

“Ezt egyeztesd kérlek az orvosoddal. Sajnos nem mindegyik orvos ért a részleges böjthöz, különösen a megtámogatott böjthöz, ezért lehet, hogy többet is meg kell majd kérdezz.”

"Inzulinrezisztens vagy cukorbeteg vagyok, akkor is böjtölhetek?"

“Beszéld meg kérlek az orvosoddal a te konkrét esetedet. Amit el tudok mesélni, hogy a több ezer résztvevő közül több cukor beteg és inzulin rezisztens is volt, akik arról számoltak be, hogy a megtámogatott részleges böjt számukra segítség volt.”

"Éhes leszek?"

Nem. Ha éhes vagy, valamit elrontottál. Az a cél, hogy megtámogassuk az anyagcserédet és a böjtödet annyira, hogy észre se vedd, hogy kihagytad a reggelit. Arra törekszünk, hogy sose legyél éhes. Lehet, hogy jóllakottabb leszel, mint valaha. 

"Nincs itt a kérdésem, hova írhatok?"

Írj kérlek a kerdes@kollagenfeherje.hu ra és igyekszem mindenre válaszolni 🙂

© 2021 ZSAC ACADEMY LTD. | Minden jog fenntartva | Adatvédelem és ASZF| Ügyfélszolgálat: kerdes@kollagenfeherje.hu