Életmódváltó Klub Zsaccal:

közösség, receptek, tudás és támogatás, hogy úgy érezd magad, mint akit kicseréltek!

Ne torpanj meg az életmódváltásban, inkább tarts velünk egy jobb éned felé!

Meghívlak, hogy folytassuk a közös utunkat, és egy olyan közösség része legyél, ahol támogatást és tudást kapsz. Ez a közösség az Életmódváltó Klub Zsaccal. Vagyis velem. 🙂

Már tudod, hogy milyen lelkesen támogattalak a 2 hetes kihívásban, és még ennél is többre számíthatsz az Életmódváltó Klubban.

több lesz az energiád
tudatosabban étkezel
többet mozogsz
jobban alszol
és formásabb lesz az alakod.

Az életmódváltást nem elkezdeni nehéz, hanem fenntartani!

Q

Állandó mókuskerék

Q

Egészségtelen ételek

Q

Kevés mozgás, kevés alvás

Ismerős nehézségek?

Ne aggódj, van megoldás!

Az Életmódváltó Klubbal végigkísérünk az úton, hogy valódi változást érhess el, amit érzel is magadon!

Ha úgy döntesz, elfogadod a segítségünket, akkor egy egészen új életminőséget tapasztalhatsz meg.

Egy támogató közösség része leszel, ahonnan motivációt és lendületet kapsz az új életmódod felépítéséhez. 

Hogyan segítünk az Életmódváltó Klubban téged?

Ebben a támogató közösségben hónapról hónapra motiválunk, hogy megmaradjon a lelkesedésed, ráadásul ezt mind megkapod

Havi 2 online találkozó

A klubban minden hónapban részt vehetsz két online találkozón, ahova izgalmas témákat hozunk, ráadásul kérdéseket is hozhatsz. Segítünk az aktuális elakadásokban, miközben nagyon jól fogod érezni magad. 🙂

Életmódváltó mini leckék heti rendszerességgel

Tudjuk, hogy a sikeres életmódváltáshoz az elszántság mellett tudás is kell, ezért olyan könnyen feldolgozható, mini leckéket kapsz minden héten, amikkel könnyű lesz haladnod a céljaid felé.

Heti életmódváltó receptek

Ahogy a kihívásban láthattad, szuper receptjeink vannak. Ezekből minden héten kapsz a klubban is, hogy finomakat, de egészségeseket ehess. Sőt, akár kérhetsz is recepteket, lefejlesztjük neked. 😉

Életmódváltó közösség

A klub egyik legnagyobb értéke maga a közösség, ami segít abban, hogy ne torpanj meg az életmódváltásban. Mindenki segíteni fog téged és jókat cseveghetsz.

Havi nyeremény konzultáció

Minden hónapban egy szerencsés konzultálhat velem egy privát online konzin, ahol csak vele és az életmódváltásával foglalkozom. A nyertest minden hónapban az aktuális klubtagok közül sorsoljuk.

Szuper érték csekély árért

A klub havi tagdíja csekély ahhoz képest, amilyen értéket ad az életmódváltásodhoz. Mit szólsz, adsz egy esélyt az új, energikusabb énednek?

 

 

“Garantálom, hogy ha most nem lépsz tovább a kihívás után a közösségünkbe, akkor az életmódváltásod megtorpan, mert visszacsúszol a mókuskerékbe, és már nem fogsz figyelni azokra dolgokra, amiken az életmódváltó kihívás hatására elkezdtél változtatni.”

Klubtagságod mellé ajándékokkal is készültünk!

A kihívás összes anyaga örök hozzáféréssel

Azért, hogy bármikor vissza tudd idézni a kihívás legjobb anyagait, gondolatait és tippjeit, rendelésed mellé megkapod a kihívásból készült Tudástárat írásos formában.

ÉRTÉKE: 9990 Ft

Folyamatosan bővülő KETO receptkönyv

Nemcsak a mostani kihívás recepjeit találod meg a receptkönyvben, de folyamatosan újakkal is bővítjük, így mindig új, egészséges recepteket próbálhatsz ki. 

ÉRTÉKE: 9990 Ft

Hangoskönyvem: Iskola Nélkül az Élet Színpadán Zsactól

Ismerjük meg egymást jobban! Ebben sokat segít, ha elmondom a legbelsőbb titkaimat – kezdem én. A könyvemben leírtam azokat a történeket, amik bár a legnagyobb hatással voltak rám – de a legcikibbek voltak. Evvel szeretnélek én is bátorítani. 🙂

ÉRTÉKE: 5000 Ft

Mi történik, ha most nemet mondasz a klubra?

M

Felhagysz az új, egészséges szokások kialakításával

Ha magadra maradsz az új életmódért vívott harcban, sokkal kisebb az esélyed arra, hogy tényleg meg is tudod változtatni a rossz szokásaidat. 

M

Találomra keresel recepteket

Ahelyett, hogy a mi jól bevált, egészséges receptjeinket készen kapnád, böngészgetsz, de az, hogy finom és egészséges lesz-e, amit találsz, csak szerencse kérdése. Egy-egy rosszul választott recepttel pedig a drága alapanyagok mennek a kukába…

M

Vadászhatod a tudást, de sosem tudhatod, hiteles-e

A klubban Életmódváltó mini leckék formájában megosztom veled a tudásom, ami működő praktikákon és sok-sok tapasztalaton alapul. Ezzel szemben a neten szerzett tudásról soha nem tudhatod, nem ártalmas-e.

Mennyibe kerül a klub?

Maradt még kérdésed?

Mit tartalmaz az Életmódváltó Klub?

Minden hónapban része leszel a közösségünknek, részt vehetsz a havi 2 online találkozón, megkapod a heti Életmódváltó leckéket, a heti recepteket, sőt, akár kérhetsz is tőlünk receptet. Ezeken felül belépéskor extra ajándékokat is kapsz, mint például a kihívás anyaga, egy szuper receptkönyv és a hangoskönyvem.  

Beléphetek akár 1 hónapra is?

Persze, csatlakozz hozzánk, nézz körbe a klubban, tapasztald meg, milyen jó a közösség, mennyi támogatást kapsz, és utána szabadon eldöntheted, hogy maradsz-e. 🙂

Minden hónapban automatikusan levonjátok a tagdíjat?

Igen, az első fizetés után nem kell bajlódnod utalással, így biztosított, hogy ne maradj le a havi segítségről. Természetesen az automatikusan megújuló tagságot bármikor lemondhatod. 

Ha nem akarok tovább tag lenni, könnyen le tudom mondani a tagságom?

Természetesen, erre a Stripe felületén is van lehetőség, de ha ezzel nem boldogulsz, írj nekünk a kerdes@kollagenfeherj.hu email címre és készséggel segítünk!

Nincs itt a kérdésed?

Írj nekünk a kerdes@kollagenfeherj.hu email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

Ha bármiben segíthetünk, írj a kerdes@kollagenfeherje.hu email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató