.

Üdvözöllek a 14 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ KIHÍVÁS oldalán! Itt tudsz csatlakozni, elmesélem mi lesz, illetve lenn megválaszoltam a kérdéseket. CSAK NŐKNEK

Csatlakozz nők ezreihez, és válj Te is az Életmódváltó Kihívás során kényelmesen

magabiztosabbá, energikusabbá, rántcalanabbá és fittebbé, illetve segítsd a hormonjaidat egyensúlyba kerülni

egy rugalmas és életszerű tervvel a saját otthonodban!

HOGYAN MŰKÖDIK A KIHÍVÁS?

Az éltmódváltás –  könnyen és egyszerűen!

1. LÉPÉS: IRATKOZZ FEL!

A receptekért, a napi e-mailekért, és folyamatos motivációért. Illetve a kihívás kezdete előtt már elkezdünk együtt készülni…

2. LÉPÉS: LÉPJ BE A FACEBOOK CSOPORTBA

Itt tudsz inspirációt kapni Tőlem és  másoktól, amikor nehezebben megy – vagy éppen adni, a példáddal. Elképesztően jófej a társaság…

3. LÉPÉS: KERESD MEG A PÁROD!

Keresd meg az “Itt keresd a párod” postot a facebook csoportban. Ez teljesen opcionális, de sokat segít, ha nem egyedül vágsz neki.

+1 LÉPÉS: JELENTKEZZ BE NÁLAM ÉS A TÖBBIEKNEK

Arra bíztatlak, hogy jelentkezz be Nálam és a kihívás többi résztvevőjének is MINDEN nap, amikor készítettél valami ketót – Facebookon.

Így látom, hogy tényleg ketóztok, plusz Ti is találkozhattok egymással, motiválhatjátok egymást… El sem hiszed, hogy mennyire segít majd rajta maradni az úton, he nem egyedül csinálod!

.

MI FOG TÖRTÉNNI A KIHÍVÁS ALATT?

A cél, hogy az életmódváltás könnyű és egyszerű legyen. Ehhez ezek a pillérek kellenek:

1. PILLÉR: A LEGJOBB RECEPTJEIM

Az életmódváltás belülről kezdődik. Túlzás nélkül évek voltak, mire megtaláltam azokat a recepteket és főzési alapelveket, amik nem csak jót tesznek a bőrödnek, hanem könnyen megfőzhetőek – akár gyorsabban, mint hogy odaérjen a pizza. Mert senki nem kel fel úgy, hogy “ma direkt rosszul fogok enni”, hanem…

2. PILLÉR: MIT VÁSÁROLJ BE, HOGY TUDD TARTANI, AKKOR IS, HA NINCS IDŐD

… az van otthon. Meg fogod tanulni mi az a néhány dolog, ami mindig legyen otthon, hogy tudj belőle olyan ennivalót készíteni, ami táplálja a bőröd – még vészhelyzet esetén is.

+1 PILLÉR: A CSALÓNAP – HOGY NE CSAK PÁR NAPIG TARTSD.

Valószínűleg nem először futsz neki az életmódváltásnak, ugye? Tudom, hogy soha nem lesz csábítóbb a nutellás fánk fagyival (hogy egy random példát mondjak), mint amikor kijelentjük, hogy “soha többet nem ehetek ilyet”.

És ezért általában a “most az egyszer”, meg “csak egy falatot”-ból nagyobb ruhaméret lesz.

Ezért – itt kontrollátl keretek közt – heti egy nap, együtt fogunk csalni. És akkor minden játszik. Főleg a nutellás fánk fagyival. Meg fogom mutatni a heti többi nap ezt hogyan kompenzáld (nem éhezéssel).

.

ISMERD MEG AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS OKTATÓDAT

“Nem baj, ha abbahagyod, csak utána mindig kezd újra!”

Zsac vagyok – és nem akarok drámai lenni meg ilyesmi, de az életmódváltás mentette meg az életemet. Állandóan fáradt voltam, vagy éhes, vagy szomorú.

Viszont semennyire nem vagyok kitartó. Ezért életmódváltás ide vagy oda, ugyanúgy iszom alkoholt, eszem csokit és nutellás fánkot fagyival. Képtelen vagyok a lemondásokra. De, ha nem tartok egy rendszert, a bőröm el kezd hanyatlani, fáj a szemem és a hátam, és eltűnik az agy teljesítményem – amitől elképesztően kínos helyzetekbe kerülök, mert tudom a választ, de mégsem tudom elmondani a választ, vagy megoldani a helyzetet.

Ezért a trükk az volt, hogy kialakítsak olyan szokásokat és recepteket, amik annyira jók és finomak, hogy észre sem veszem, hogy a bőrömet táplálom – így ez nem egy állandó lemondás összeszorított fogakkal, hanem soha nem látott jóllakottság és kielégültség. Amitől mellesleg jobb lesz a bőröm.

Neked sem kell semmi kínkeserveset tenned ahhoz, hogy sikerüljön az életmódváltás! Csatlakozz a kihíváshoz, velünk együtt neked is menni fog!

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM – kattints a kérdésre és lenyílik a válasz!

De ha mégis van, amire nem találod a választ, írj Nekem a kerdes@kollagenfeherje.hu e-mail címre!

"Tényleg ingyenes?"

Tényleg ingyenes. A 14 napot végig fogod tudni csinálni anélkül, hogy bármit vennél. A 14 nap végén lesz lehtőséged folytatni velünk egy fizetős klubb részeként, de a 21 nap alatt is ugyanúgy segítünk, és válaszolunk minden kérdésedre, odaadjuk a recepteket, stb. stb.

"Éhes leszek?"
Nem. Ha éhes vagy, valamit elrontottál. Arra törekszünk, hogy sose legyél éhes. Lehet, hogy jóllakottabb leszel, mint valaha – még akkor is, hogyha kihagyod a reggelit. Esküszöm. Szerintem már ezért megéri csatlakozz.  
"Nincs itt a kérdésem, hova írhatok?"
Írj kérlek a kerdes@kollagenfeherje.hu ra és igyekszem mindenre válaszolni 🙂
© 2022 ZSAC ACADEMY LTD. | Minden jog fenntartva | Adatvédelem és ASZF| Ügyfélszolgálat: kerdes@kollagenfeherje.hu