Üdvözöllek a 14 napos KETO KIHÍVÁS oldalán! Itt tudsz csatlakozni, elmesélem mi lesz, illetve lenn megválaszoltam a kérdéseket. CSAK NŐKNEK

.

Csatlakozz nők ezreihez, és válj Te is a Keto Kihívás során kényelmesen

vékonyabbá, tónusosabbá, könnyebbé, magabiztosabbá, energikusabbá, csökkentsd az izületi fájdalmaid, és belülről szépítsd meg a bőröd, illetve segítsd a hormonjaidat egyensúlyba kerülni

egy rugalmas és életszerű tervvel a saját otthonodban!

HOGYAN MŰKÖDIK A KIHÍVÁS?

A keto étrend –  könnyen és egyszerűen!

1. LÉPÉS: IRATKOZZ FEL!

A receptekért, a napi e-mailekért, és folyamatos motivációért. Illetve a kihívás kezdete előtt már elkezdünk együtt készülni…

2. LÉPÉS: LÉPJ BE A FACEBOOK CSOPORTBA

Itt tudsz inspirációt kapni Tőlem és  másoktól, amikor nehezebben megy – vagy éppen adni, a példáddal. Elképesztően jófej a társaság…

3. LÉPÉS: KERESD MEG A KETO PÁROD!

Keresd meg az “Itt keresd a keto párod” postot a facebook csoportban, és ha van kedved, írj neki az nap mit ettél. 

+1 LÉPÉS: JELENTKEZZ BE NÁLAM ÉS A TÖBBIEKNEK

Arra bíztatlak, hogy jelentkezz be Nálam és a kihívás többi résztvevőjének is MINDEN nap, amikor készítettél valami ketót – Facebookon.

Így látom, hogy tényleg ketóztok, plusz Ti is találkozhattok egymással, motiválhatjátok egymást… El sem hiszed, hogy mennyire segít majd rajta maradni az úton, he nem egyedül csinálod!

.

MI FOG TÖRTÉNNI A KIHÍVÁS ALATT?

A cél, hogy a keto étrend  könnyű és egyszerű legyen. Ehhez három pillér kell:

1. PILLÉR: A LEGJOBB RECEPTJEIM

Túlzás nélkül évek voltak, mire megtaláltam azokat a recepteket és főzési alapelveket, amik nem csak minőségi ketók, hanem könnyen megfőzhetőek – akár gyorsabban, mint hogy odaérjen a pizza. Mert senki nem kel fel úgy, hogy “ma direkt rosszul fogok enni”, hanem…

2. PILLÉR: MIT VÁSÁROLJ BE, HOGY TUDD TARTANI, AKKOR IS, HA NINCS IDŐD

… az van otthon. Meg fogod tanulni mi az a néhány dolog, ami mindig legyen otthon, hogy tudj belőle minőségi ketót készíteni – még vészhelyzet esetén is. 

3. PILLÉR: A TITOK, HOGY SOHA NE LEGYÉL ÉHES – MÉG RÉSZLEGES BÖJT ALATT SEM

A részleges böjt – vagyis, amikor heti néhány nap kihagyod a reggelit – az egyik legjobb módja, hogy beindítsd a zsírbontást (a ketózist). De ez fájdalommal, éhséggel, levertséggel és ingerültséggel járhat. Mutatok egy titkot, amivel az éhséget száműzheted egyszer, s mindekorra!

+1 PILLÉR: A CSALÓNAP – HOGY NE CSAK PÁR NAPIG TARTSD.

Valószínűleg nem először futsz neki, ugye? Tudom, hogy soha nem lesz csábítóbb a nutellás fánk fagyival (hogy egy random példát mondjak), mint amikor kijelentjük, hogy “soha többet nem ehetek ilyet”. 

És ezért általában a “most az egyszer”, meg “csak egy falatot”-ból nagyobb ruhaméret lesz. 

Ezért – itt kontrollátl keretek közt – heti egy nap, együtt fogunk csalni. És akkor minden játszik. Főleg a nutellás fánk fagyival. Meg fogom mutatni a heti többi nap ezt hogyan kompenzáld (nem éhezéssel).

+2 PILLÉR: A KETO VESZÉLYES LEHET, FŐLEG NŐKNEK. 

Okozhat akár már középtávon is nem csak kellemetlen tüneteket, rossz szájszagot, keto náthát, hangulatingadozásokat, stb. hanem, főleg nőknél, komoly károkat is okozhat, pl. hormonálisan. Meg fogod tanulni, hogyan tudod ezeket a veszélyeket garantáltan elkerülni, hogy csak az előnyök jussanak Neked. 

.

ISMERD MEG A KETO OKTATÓDAT

“Nem baj, ha abbahagyod, csak utána mindig kezd újra!”

Zsac vagyok – és nem akarok drámai lenni meg ilyesmi, de a keto mentette meg az életem. De tényleg. Visszakaptam az agyam, elmúltak a hangulatingadozásaim, és több, mint 10 kg izmot tudtam magamra tenni. Jobban alszom, és lazább vagyok. 

Viszont semennyire nem vagyok kitartó. Ugyanúgy iszom alkoholt, eszem csokit és nutellás fánkot fagyival. Képtelen vagyok a lemondásokra. Viszont, ha nem tartok egy rendszert, a testem el kezd hanyatlani, fáj a szemem és a hátam, és eltűnik az agyam. 

Ezért a trükk az volt, hogy kialakítsak olyan szokásokat és recepteket, amik annyira jók és finomak, hogy észre sem veszem, hogy ketón vagyok – így ez nem egy állandó lemondás összeszorított fogakkal, hanem soha nem látott jóllakottság és kielégültség. Amitől mellesleg csökken a felesleges zsír a testemen és nő az izom. 

Többet eszem, mint valaha. Tőled sem fogom elvárni, hogy éhezz, vagy, hogy tökéletes legyél. 

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM – kattints a kérdésre és lenyílik a válasz!

De ha mégis van, amire nem találod a választ, írj Nekem a kerdes@kollagenfeherje.hu e-mail címre!

"A részleges böjt azt jelenti, hogy kevesebbet kell egyek?"
Nem. Sosem fogjuk kérni, hogy kevesbbet egyél. Annyi az egész, hogy kihagyod a reggelit, aztán ebédre bepótolod. Az idő a kevesebb, nem a mennyiség. 
“Gyógyszert szedek, akkor is résztvehetek?”
“Ezt egyeztesd kérlek az orvosoddal. Sajnos nem mindegyik orvos ért a részleges böjthöz, különösen a keto diétával megtámogatott böjthöz, ezért lehet, hogy többet is meg kell majd kérdezz. Én nem vagyok orvos, és a Kihívás nem helyettesíti az orvosod állásfoglalását. Soha ne menj az orvosoddal szemben, ha mégis ilyet teszel, a Kihívás vagy Zsac ezért semmilyen felelősséget nem vállal. Ne öld meg magad légyszi. Kár lenne érted.”
"Inzulinrezisztens vagy cukorbeteg vagyok, akkor is böjtölhetek?"
“Beszéld meg kérlek az orvosoddal a te konkrét esetedet. Amit el tudok mesélni, hogy a több ezer résztvevő közül több cukor beteg és inzulin rezisztens is volt, akik arról számoltak be, hogy a keto diétával megtámogatott részleges böjt számukra segítség volt. Általában a keto beleillik a cukorbetegek számára előírt “low carb” diétába. 
"Éhes leszek?"
Nem. Ha éhes vagy, valamit elrontottál. Arra törekszünk, hogy sose legyél éhes. Lehet, hogy jóllakottabb leszel, mint valaha – még akkor is, hogyha kihagyod a reggelit. Esküszöm. Szerintem már ezért megéri csatlakozz.  
"Nincs itt a kérdésem, hova írhatok?"
Írj kérlek a kerdes@kollagenfeherje.hu ra és igyekszem mindenre válaszolni 🙂
© 2022 ZSAC ACADEMY LTD. | Minden jog fenntartva | Adatvédelem és ASZF| Ügyfélszolgálat: kerdes@kollagenfeherje.hu