Select Page

Hogyan lehet fogyni edzés nélkül?

Az ingyenes előadásból kiderül szombat reggel 8kor!

Jelentkezek az ingyenes Előadásra! (Kattints ide)

[xyz-ihs snippet=”2021-majus-kollagen-webinar”]

Ki az a Zsac (Szücs Zsolt)?

Azt éreztem, hogy egy zseni vagyok – de csak néha. Az idő nagy részében szenvedtem magamtól. Emlékszem, amikor a kampány időszakban kinéztem az ablakomon. Annyira nem volt agyam, hogy szakaszosan szálltak a hópelyhek a szemem előtt. Mintha így spórolt volna. az agyam energiát.

Megpróbáltam újra ránézni a gépemre, egy ügyfelemnek volt ott egy kérdése. Egy nem is túl bonyolult kérdése. Tudtam, hogy tudom a választ. De egyszerűen nem tudtam megtalálni az agyamban azt a zugot, ahol a válasz rejtőzhet. Hiába kérdezték ezt tőlem aznap már százszor (vagy lehet éppen ezért) előkutatni ezt az eméket olyan volt, mint egy idegen padlásán kutakodni. Inkább úgy döntöttem, iszom egy kávét. Megfogtam a nescafe-s üveget, és akkor jöttem rá, hogy üres. “De hát ma bontottam fel!” futott át az agyamon. Megittam volna egy nap egy egész üveg kávét? De még mindig ugyanilyen zokni vagyok, pedig le se ment a nap? Hiába a kávé, mégis minden egyes percet csak egyre nagyobb fogcsikorgatással bírok ki? Ez volt a nap, amikor rájöttem, hogy “valami baj van velem”.

Azóta sikerült visszakapcsolnom az agyam. Azóta írtam több könyvet, az egyiket az én nevemben, magamról. (A hangoskönyvet szeretném is neked odaadni ajándékba, hogy jobban megismerhessük egymást). Létrehoztam a Biohack Mastermindot, és felfuttattam a vállalkozásom, annyira, hogy most Baliról írhatok neked. De, ami a legfontosabb – eltűnt az életemből az állandó szenvedés, hogy szednem kell a lábam, csak azért, hogy tudjam tartani a tempót. Az agyam ott van, amikor számítanom kell rá, és nem rettegek többé attól, hogy nem jut eszembe a válasz. Ebben a előadásban szeretném megmutatni ennek az egyik legfontosabb lépését.

You can also try casino with skrill your hand at these games before you decide to commit your hard-earned cash to them.