Hogyan érd el mindössze 90 nap alatt, hogy úgy érzed magad a bőrödben, mintha kicseréltek volna, és ezt a változást tartósan élvezhesd?

A Zsac Biohack Mastermind segít neked, hogy könnyedén válts életmódot, kiírd az életedből a rossz szokásokat, miközben egészségesekkel helyettesíted azokat!

⭐ Lépésről lépésre átalakul az életed

⭐ Tartós változást érhetsz el

⭐ Egy támogató közösségben

⭐ Megerőltetés nélkül

3 HÓNAPOS PROGRAM  – FOLYAMATOS TÁMOGATÁS – ÚJ ÉLETMÓD KIALAKÍTÁSA EGYÜTT

Már számtalanszor nekifutottál az életmódváltásnak, de soha nem sikerült tartós eredményt elérned?

Nem a te hibád!

Az, hogy tudsz-e életmódot váltani, és az eredménye tartós lesz-e, nem akaraterő kérdése. Lehet, hogy nem volt meg az életmódváltáshoz szükséges energiád

Talán nem tudtad, mit is kellene pontosan csinálnod

Nem ismerted fel, mik azok a szokásaid, amik valójában hátráltatják azt, hogy végre egészségesen élj

Nem voltak a kezedben eszközök, hogy meg tudd lépni a változást

Nem is igazán tudtad, milyen új szokásokat kellene kialakítanod, azt pedig pláne nem, hogy mégis ezt HOGYAN csináld

Q

Talán nem volt senki, aki támogatott ezen az úton

Ugye már te is látod, milyen sok banánhéjon csúszhattál el eddig. Nem csoda, hogy az életed, a mindennapjaid nem úgy alakultak, ahogy valójában szeretnéd.

Ha eddig mindig belebuktál a változásba, akkor most végre megkaphatod azt a segítséget, amivel sikerülni fog!

90 nap alatt megváltoznak a mindennapjaid, új emberként fogsz felkelni, energikusan nyomod végig a napot, miközben büszke lehetsz magadra, mert az egészségedet támogató szokásokat könnyedén, rutinszerűen csinálod.

Jól hangzik?  

A megoldás a könnyed életmódváltáshoz: a Biohack Mastermind!

A Biohack Mastermind egy 90 napos program, amely során az alapoktól építjük újra a szokásaid, és végre elérheted, hogy úgy érezd magad a bőrödben, ahogy mindig is akartad!

Ez a program nem egyszerűen egy csoportos online képzés. A Biohack Mastermind egy Család.

Maximum 20 főt várunk a programba, és nagyon alaposan megválogatjuk, hogy kit engedünk be ebbe a zárt közösségbe. Ez garantálja, hogy 3 hónapon keresztül valóban páratlan támogatást fogsz megtapasztalni, olyan emberek között, akik pont azt szeretnék elérni, amit te is, és pont olyan problémákkal küzdenek, mint te magad.

Hogy néz ki a Mastermind program a gyakorlatban?

Ha belevágsz a programba, rendszeresen, minden héten egyszer találkozni fogunk az online térben kb. 1,5-2 órára. A pontos programnaptárat itt éred el. – ilyen jó lenne, ha lenne legalább dátum szerint, mert könnyebben jelentkeznek.
 

Tanítás, eszközök és működő biohack trükkök

Ezeken az alkalmakon átadom neked azokat az eszközöket, azt a tudást, amivel valóban képes leszel végre új pályára állítani az életmódváltásod, hiszen rengeteg hasznos tudással és letesztelt, működő trükkel leszel gazdagabb. (Ezekkel az apró, erőfeszítésmentes trükkökkel érjük el azt, hogy a végén igazi változást érezz, meghackeljük a szervezeted. 🙂 )

Közös gyakorlatok és feladatok a haladásért

A közös találkozókon közösen gyakorlatokat is végzünk, illetve feladatokat is kapsz, hogy hétről hétre megtapasztald a haladást. Nem egyszerre akarunk mindent felforgatni, abba garantáltan beletörne a bicskád, hanem épp olyan tempóban haladunk, amivel érezni fogod a változást, de még nem megterhelő beépíteni az életedbe a feladatokat, gyakorlatokat.

Meghívott vendégek értékes tudással

Lesznek meghívott vendégeink néhány alkalomra, akiktől tanulhatsz, stő mindenféle tabu nélkül kérdezhetsz is.
Lesz, akiket ismerni fogsz közülük, és lesznek olyanok is, akik a saját területükön ászok. Ide ha vannak nevek, már tehetnénk be.

Minden alkalom visszanézhető

A Mastermind alkalmakon részt vehetsz élőben Zoom-on keresztül, de ha bármelyik időpont nem jó, akkor sem maradsz le semmiről, mert mindenről készül felvétel, amit bármikor és bármeddig! vissza tudsz nézni.

Közvetlen kérdezési lehetőség tőlem

Annyira szívügyem ez a program, hogy még azt is vállalom, hogy a 90 nap során bármikor, közvetlenül kérdezhetsz tőlem. Ha elakadsz, segítek, motivállak és bármit elmagyarázok újra, ha szükséges.

Diplomás életmódváltó leszel 🙂

A program végén egy vizsga is lesz, amit has sikeresen teljesítesz – ebben biztos vagyok – akkor kapsz egy Diplomát, amire büszke lehetsz, ami mindig emlékeztetni fog téged arra, mit értél el.

Milyen témákon fogunk dolgozni a 90 nap során?

90 nap nem kevés idő, így lesz lehetőségünk arra, hogy mélyebbre menjünk az életmódváltásban, és helyre tegyük azokat a dolgokat, amiken a legtöbben elcsúsznak.

Íme egy kis betekintés arról, mivel is fogunk foglalkozni:

Hogyan legyen több energiád az életmódváltáshoz?

Hogyan érd el, hogy jobban aludj, mint bármikor eddig?

Vajon nálad is működik majd a program, tudunk eredményeket elérni?

Megértem, ha szkeptikus vagy, hiszen az életmódváltás és az új szokások kialakítása nem könnyű menet. De ez most egészen más lesz, mintha egyedül szenvednél.

Ez már a második alkalom, hogy útjára indítjuk ezt a Mastermind programot, és az elsővel nagyon pozitívak voltak a tapasztalataink.

A résztvevők között volt több gyermekes édesanya és elfoglalt vállalkozó is, de még a legnehezebb élethelyzetekben és a legkülönfélébb korosztályokban is nagy változást tudtunk közösen elérni.

 

Milyen bónuszokat kapsz a Biohack Mastermind programhoz?

A 90 napos program a rendszeres találkozókkal már önmagában is óriási érték, de ezen felül még extra ajándékokat is kapsz!2 főre szóló belépőt kapsz 3 online tréningre, aminek az értéke eredetileg kb. 70.000 Ft

Itt elmélyülünk egy-egy témában, interaktív módon.

itt ezt pontosítsuk, hogy a 3 tréning értéke együtt 70 vagy külön külön annyi, illetve a 3 témát szeretném elkérni

Több, mint. 50 ezer forintnyi könyv – dedikálva, és házhoz szállítva Hozzád

Vezetek egy könyvkiadót, és a kedvenc könyveimből küldök Neked egy válogatást. Így tudom garantálni, hogy egy nyelvet beszélünk, illetve maximalizálni tudjam az együtt töltött idő hatékonyságát.

Kb. 50 ezer forintnyi hangoskönyv

Hogyha nem érsz rá olvasni, akkor vezetés, takarítás, edzés közben is magadba szívhatod az információt.

A Biohack Mastermind program nem való mindenkinek!

Ebben a programban valóban egy egymást segítő családot szeretnénk kialakítani, ezért nem engedünk be bárkit a jelentkezők közül.

Akkor ideális neked a program, ha:

  • nyitott vagy a változásra,
  • kész vagy rá, hogy cselekedj,
  • nem ítélkezel mások felett,
  • szívesen megosztod a saját tapasztalataidat,
  • hajlandó vagy elköteleződni a saját egészséged mellett.

Ha magadra ismersz, nincs más dolgod, mint jelentkezni, és örömmel látunk a csoportban.

Mennyibe kerül a Biohack Mastermind program?

Már biztosan csak ez maradt benned kérdésként, és mi nem rejtjük véka alá a program árát sem.  

✔ 90 napos Mastermind program ÉRTÉKE: 199.000 Ft

✔ v3 online tréning ÉRTÉKE: 70.000 Ft

✔ Dedikált könyvek egyenesen hozzád szállítva ÉRTÉKE: 50.000 Ft

✔ Praktikus hangoskönyvek bármikor elérhetően ÉRTÉKE: 50.000 Ft

369.000 Ft helyett
most 149.000 Ft

vagy 3 részletben fizetve
3×65.000 Ft
 

Ez alig több, mint 1600 Ft egy napra, ami ma már szinte semmit sem ér. A program ezzel szemben hosszú távon fogja megváltoztatni az életed!

Mit szólsz? Csatlakozol?

FONTOS: Ha elindul a program, nem lehet menetközben becsatlakozni, csak a 90 nap lejárta után – egy lényegesen magasabb áron, és kevesebb bónusszal.

A következő program indulására jövő tavaszig ne számíts, így ha tényleg fontos neked az egészséged, akkor most jössz, nincs kifogás. 🙂

Hogyan csatlakozhatsz a Mastermind programhoz?

✔ Először is arra kérlek, tölts ki egy jelentkezési lapot. Nem szokványos nevet és elérhetőséget bekérő űrlapról van szó, hanem egy hosszabb, több kérdésből álló formról.

✔ Erre azért van szükség, hogy lássuk, valóban elkötelezetten keresed a megoldást, kicsit jobban megismerjünk téged és el tudjuk dönteni, neked való-e a Mastermind program, tényleg tudunk-e segíteni.

✔ A jelentkezési lap kitöltése után számíthatsz arra, hogy a csapatunkból egyik kollégánk megkeres, informál arról, hogy neked való-e a program, és ha igen, akkor pontosítja veled a jelentkezés részleteit.

Maradt még kérdésed?

Kérdés 1

Válasz 1

Kérdés 2

Válasz 2

Ha bármiben segíthetünk, írj kollagenfeherje@gmail.com email címre és igyekszünk válaszolni minden kérdésedre. 

Adatvédelem és Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató