Üdvözöllek a 14 napos SZÉP BŐR KIHÍVÁS oldalán! Itt tudsz csatlakozni, elmesélem mi lesz, illetve lenn megválaszoltam a kérdéseket. CSAK NŐKNEK

.

Csatlakozz nők ezreihez, és válj Te is a Szép Bőr Kihívás során kényelmesen

magabiztosabbá, energikusabbá, rántcalanabbá és belülről szépítsd meg a bőröd, illetve segítsd a hormonjaidat egyensúlyba kerülni

egy rugalmas és életszerű tervvel a saját otthonodban!

HOGYAN MŰKÖDIK A KIHÍVÁS?

A szép bőr –  könnyen és egyszerűen!

1. LÉPÉS: IRATKOZZ FEL!

A receptekért, a napi e-mailekért, és folyamatos motivációért. Illetve a kihívás kezdete előtt már elkezdünk együtt készülni…

2. LÉPÉS: LÉPJ BE A FACEBOOK CSOPORTBA

Itt tudsz inspirációt kapni Tőlem és  másoktól, amikor nehezebben megy – vagy éppen adni, a példáddal. Elképesztően jófej a társaság…

3. LÉPÉS: KERESD MEG A BŐR BARÁTOD!

Keresd meg az “Itt keresd a bőr barátod” postot a facebook csoportban, és ha van kedved, írj neki az nap mit tettél a szebb bőr érdekében.

+1 LÉPÉS: JELENTKEZZ BE NÁLAM ÉS A TÖBBIEKNEK

Arra bíztatlak, hogy jelentkezz be Nálam és a kihívás többi résztvevőjének is MINDEN nap, amikor készítettél valami ketót – Facebookon.

Így látom, hogy tényleg ketóztok, plusz Ti is találkozhattok egymással, motiválhatjátok egymást… El sem hiszed, hogy mennyire segít majd rajta maradni az úton, he nem egyedül csinálod!

.

MI FOG TÖRTÉNNI A KIHÍVÁS ALATT?

A cél, hogy a szebb bőr könnyű és egyszerű legyen. Ezek a pillérek kellenek:

1. PILLÉR: A LEGJOBB RECEPTJEIM

A szebb bőr belülről kezdődik. Túlzás nélkül évek voltak, mire megtaláltam azokat a recepteket és főzési alapelveket, amik nem csak jót tesznek a bőrödnek, hanem könnyen megfőzhetőek – akár gyorsabban, mint hogy odaérjen a pizza. Mert senki nem kel fel úgy, hogy “ma direkt rosszul fogok enni”, hanem…

2. PILLÉR: MIT VÁSÁROLJ BE, HOGY TUDD TARTANI, AKKOR IS, HA NINCS IDŐD

… az van otthon. Meg fogod tanulni mi az a néhány dolog, ami mindig legyen otthon, hogy tudj belőle olyan ennivalót készíteni, ami táplálja a bőröd – még vészhelyzet esetén is. 

+1 PILLÉR: A CSALÓNAP – HOGY NE CSAK PÁR NAPIG TARTSD.

Valószínűleg nem először futsz neki, ugye? Tudom, hogy soha nem lesz csábítóbb a nutellás fánk fagyival (hogy egy random példát mondjak), mint amikor kijelentjük, hogy “soha többet nem ehetek ilyet”. 

És ezért általában a “most az egyszer”, meg “csak egy falatot”-ból nagyobb ruhaméret lesz. 

Ezért – itt kontrollátl keretek közt – heti egy nap, együtt fogunk csalni. És akkor minden játszik. Főleg a nutellás fánk fagyival. Meg fogom mutatni a heti többi nap ezt hogyan kompenzáld (nem éhezéssel).

+2 PILLÉR: A DRASTZIKUS VÁLTOZÁSOK VESZÉLYESEK LEHET, FŐLEG NŐKNEK. 

Ha a női szervezetben durva változásokat hozunk létre, az akár már középtávon is nem csak kellemetlen tüneteket, rossz szájszagot, hangulatingadozásokat, stb. hanem, főleg nőknél, komoly károkat is okozhat, pl. hormonálisan. Meg fogod tanulni, hogyan tudod ezeket a veszélyeket garantáltan elkerülni, hogy csak az előnyök jussanak Neked. 

.

ISMERD MEG A BŐR OKTATÓDAT

“Nem baj, ha abbahagyod, csak utána mindig kezd újra!”

Zsac vagyok – és nem akarok drámai lenni meg ilyesmi, de folyamatosan gondok voltak a bőrömmel. Nem csak esztétikailag, hogy pattanásos voltam (az is) de mindenféle bőrbetegségem is volt. 

Viszont semennyire nem vagyok kitartó. Ezért életmód váltás ide vagy oda, ugyanúgy iszom alkoholt, eszem csokit és nutellás fánkot fagyival. Képtelen vagyok a lemondásokra. Viszont, ha nem tartok egy rendszert, a bőröm el kezd hanyatlani, fáj a szemem és a hátam, és eltűnik az agyam. 

Ezért a trükk az volt, hogy kialakítsak olyan szokásokat és recepteket, amik annyira jók és finomak, hogy észre sem veszem, hogy a bőrömet táplálom – így ez nem egy állandó lemondás összeszorított fogakkal, hanem soha nem látott jóllakottság és kielégültség. Amitől mellesleg jobb lesz a bőröm.

Neked sem kell semmi kínkeserveset tenned ahhoz, hogy jobb legyen a bőröd. 

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM – kattints a kérdésre és lenyílik a válasz!

De ha mégis van, amire nem találod a választ, írj Nekem a kerdes@kollagenfeherje.hu e-mail címre!

"Ilyen vagy olyan bőrbetegségem van, résztvehetek?"

Amiket átadok a kihívásban, segíteni fog regenerálni a bőrödet – de nem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Ezért mindenképpen menj el bőrgyogyászhoz. Sem én (Zsac) sem senki más nem felelős a kihívás során az orvosi tanács nem kikéréséért vagy be nem tartásáért. 

Vigyázz magadra, lécci. Kár lenne érted 🙂 

"A részleges böjt azt jelenti, hogy kevesebbet kell egyek?"
Nem. Sosem fogjuk kérni, hogy kevesbbet egyél. Annyi az egész, hogy kihagyod a reggelit, aztán ebédre bepótolod. Az idő a kevesebb, nem a mennyiség. 
“Gyógyszert szedek, akkor is résztvehetek?”
“Ezt egyeztesd kérlek az orvosoddal. Sajnos nem mindegyik orvos ért a részleges böjthöz, különösen a keto diétával megtámogatott böjthöz, ezért lehet, hogy többet is meg kell majd kérdezz. Én nem vagyok orvos, és a Kihívás nem helyettesíti az orvosod állásfoglalását. Soha ne menj az orvosoddal szemben, ha mégis ilyet teszel, a Kihívás vagy Zsac ezért semmilyen felelősséget nem vállal. Ne öld meg magad légyszi. Kár lenne érted.”
"Éhes leszek?"
Nem. Ha éhes vagy, valamit elrontottál. Arra törekszünk, hogy sose legyél éhes. Lehet, hogy jóllakottabb leszel, mint valaha – még akkor is, hogyha kihagyod a reggelit. Esküszöm. Szerintem már ezért megéri csatlakozz.  
"Nincs itt a kérdésem, hova írhatok?"
Írj kérlek a kerdes@kollagenfeherje.hu ra és igyekszem mindenre válaszolni 🙂
© 2022 ZSAC ACADEMY LTD. | Minden jog fenntartva | Adatvédelem és ASZF| Ügyfélszolgálat: kerdes@kollagenfeherje.hu